Martine

Hallo, Mijn naam is Martine, ik ben 53 en al vele jaren een pijnpatiënt.

Na vele jaren van pijn en vermoeidheid, ongeloof bij de dokters, kinesisten en sommige mensen (en dat is nog het ergste van alles, niet au serieus te worden genomen als je blijft volhouden dat er iets grondig verkeerd zit), vind ik eindelijk een dokter die LUISTERT naar mijn klachten.  De enorme resem, en soms enorm pijnlijke onderzoeken zijn begonnen, ik word letterlijk en figuurlijk serieus deftig binnenstebuiten gekeerd, ieder onderzoek dat mogelijk is, gebeurd.  Eindelijk beginnen de puzzelstukjes op zijn plaats te vallen en volgen er niet één maar meerdere diagnoses; CVS, fibromyalgie, astma, reuma, artritis, bloed dat niet in orde is qua samenstelling, nieren met een verminderde werking, enz.… Eindelijk had het kind een naam!  Opgelucht, maar ook nuchter van ingesteldheid, begint mijn zoektocht naar iets of iemand die me kan helpen om mijn klachten te verwerken, ermee om te gaan en de pijn enigszins te verminderen.  Ergens op de zoektocht kreeg ik de naam en gegevens van het Dolfijntje/Ludo toegestopt.  Dat blijkt één van de mooiste cadeaus  ooit geweest te zijn!

Ik kom nu al enkele jaren hier in het Dolfijntje en ik moet zeggen; ZALIG!  Ook hier wordt geluisterd naar mij (en dat is enorm veel waard), wordt er voor mij gedaan wat mogelijk is.  Iedere keer als ik met pijn, vermoeidheid of lusteloosheid het water in ga, neemt Ludo me onder handen en telkens weer kom ik bijna herboren uit het water!  Het gevoel daar in het zwembad tijdens de therapie is gewoonweg onbeschrijfelijk; weg pijn en stress, je wordt helemaal ZEN!

Zalig gewoon!  Ik kom nu iedere week minstens 1 x en ik kijk er zonder uitzondering er telkens weer naar uit!

Groetjes,
Martine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...